reviews

 Vermeld aub uw initialen, uw email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen, alvast hartelijk dank!

Reactie plaatsen

Reacties

J. en T.
20 dagen geleden

Francien, je was onze tolk. We hebben zoveel geleerd over onszelf en over elkaar. Daardoor kunnen we nu beter met elkaar communiceren en begrijpen we onszelf beter. Dat heeft ons geholpen in ons vruchtbaarheidstraject maar ook in ons werk. Het was een juist besluit om contact met jou te zoeken.

T.
23 dagen geleden

Samen met mijn partner kwam ik bij Francien omdat wij moeilijk over onze " kinderwens" konden praten. Het lag te gevoelig, door onze (medische) omstandigheden. Door met Francien te praten ben ik achter mijn belemmeringen gekomen en kwam ik dichter bij mijn gevoel; zo zijn wij samen verder gekomen.

V. en P.
23 dagen geleden

Wij hadden een onafhankelijk persoon nodig om ons te helpen rondom de kinderwens-keuze. Francien heeft dit, soms heftige proces, in banen geleid. Door de juiste vragen te stellen en kaders te geven kunnen wij nu samen vol vertrouwen weer verder.

S en M
een maand geleden

Francien helped me and my girlfriend decide when we would want a kid. I was not ready to have a kid at the time and she was in a situation to have a kid soon because of medical reasons. We had disagreements regarding this. Francien helped our relationship navigate the process and find a common ground where both of us are happy and agreeing to our choices while continuing being together.

Her questions were sharp and directed to things we haven't thought about before. This really helped us question ourselves in different light and find new ways to navigate the situation.

T.
3 maanden geleden

Francien is betrokken, doorgrondend, biedt goede nazorg. Zij is breed inzetbaar.

L. en E.
3 maanden geleden

Op het moment dat wij met onze rug tegen de muur stonden en wilde stoppen met ons fertiliteitstraject omdat onze veerkracht op was en het onze relatie onder druk zette, wist Francien ons op het scherpst van de snede te bevragen en liet zij ons zien dat dit niet het beste moment was om keuzes te maken. Stapje voor stapje wist ze samen met ons de mogelijkheden te verkennen en te ontdekken, met behoudt van onze grenzen, waar onze mogelijkheden nog zaten in ons KID traject. In deze laatste poging is onze tweeling geboren. Diepe dankbaarheid daarvoor! Francien is scherp en heel erg gericht op beide partners in de relatie. Je merkt hoeveel ervaring zij heeft. Ze kan echt een voorstelling maken en schetsen waar je in zit.
We kunnen Francien aan iedereen aanraden die in een fertiliteitstraject zit wat voor een dat ook mag zijn.

M.en L.
4 maanden geleden

Francien, Jjj hebt voor ons de functie van reisleider gehad. Je praat vanuit veel ervaring en dat geeft een ander niveau aan een gesprek. Je hebt structuur gegeven aan ons proces en ons zelf keuzes laten maken. Superbedankt!

T & M
7 maanden geleden

De afgelopen jaren hebben wij hulp gekregen van Francien in de verwerking van onvruchtbaarheid. Wij hebben deze gesprekken als heel ondersteunend en waardevol ervaren. Het is duidelijk dat Francien veel ervaring heeft met het spreken met koppels met soortgelijke problematiek. Ze is heel doortastend en tegelijkertijd invoelend en meelevend. Francien stelde de juiste vragen en gaf goed advies. Ook begeleide ze de gesprekken op zo’n manier dat er ruimte was voor gevoelens en perspectieven van ons allebei. Door haar begeleiding kregen wij meer inzicht in hoe de ander het beleefde en gaf het meer diepgang over de impact die de diagnose op ons leven had. We zijn Francien ontzettend dankbaar voor de gesprekken die we de afgelopen 3,5 jaar hebben gevoerd. Mochten er stellen zijn die ook worstelen met een diagnose of traject, dan kunnen we haar van harte aanbevelen. Lieve Francien, bedankt!

J. en M.
10 maanden geleden

We zaten al 9 jaar in de medische molen toen we op gesprek kwamen bij Francien. Door haar doortastende en meelevende manier heb ik kunnen loslaten wat niet voor ons was weggelegd. Zonder falen te voelen maar wetende dat verdriet er ook bijhoort. De gesprekken met Francien hebben me geholpen om verder te gaan met mijn leven, en om dat te zien wat ik wel heb.

G.v. Steenbergen, verpleegkundige
10 maanden geleden

Francien is als professional zeer kundig en menselijk betrokken bij haar cliënten. Als collega is zij eerlijk, toegankelijk warm een goede spiegel en een verdiepend klankbord
Gonnie verpleegkundige