reviews

 Vermeld aub uw initialen, uw email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen, alvast hartelijk dank!

Reactie plaatsen

Reacties

M.
7 dagen geleden

Afgelopen periode hebben de gesprekken met Francien mij na een reeks van miskramen veel steun en grip op mijn eigen gedachtes en gevoelens gegeven. Francien kan goed luisteren maar stelt ook precies de goede vragen om dieper naar je eigen gevoel te kijken, waarbij er veel ruimte is voor het bespreken van verlies en rouw in de bredere zin. De gesprekken met Francien hebben er voor gezorgd dat ik de toekomst, met of zonder zwangerschap, met vertrouwen tegemoet zag en beter wist om te gaan met de stress en spanning die hierbij kwam kijken. Ik zou iedereen die een vergelijkbaar verlies moet doormaken een aantal gesprekken met Francien gunnen, het geeft zo veel meer inzicht in jezelf en heeft mij echt sterker gemaakt in deze onzekere tijd.

J.
een maand geleden

Francien,

ik wil je heel erg bedanken voor je hulp tijdens mijn fertiliteitstraject. Toen ik aan het einde kwam van mogelijke behandelingen heb je me zo goed geholpen om me voor te bereiden op de laatste poging. Je wist vooral heel goed vragen te stellen die me aan het denken zetten en opdrachten uit te laten voeren die heel erg bij mij als persoon passen. Ik had daardoor heel erg het gevoel dat je me begreep..

Je creëerde een hele veilige en warme omgeving. Precies wat ik nodig had. Dank je wel daarvoor!!!

s.
2 maanden geleden

Door de gesprekken met Francien heb ik meer inzicht in mijzelf gekregen, ik ben mij bewuster geworden van mijn gevoelens en gedrag. Haar houding is heel positief, dat heb ik als prettig ervaren. Zij luistert goed en heeft mij geholpen te onderzoeken waar bepaalde dingen vandaan komen.Ik weet n u dat het oké is om hulp van een ander te krijgen.

J. en T.
4 maanden geleden

Francien, je was onze tolk. We hebben zoveel geleerd over onszelf en over elkaar. Daardoor kunnen we nu beter met elkaar communiceren en begrijpen we onszelf beter. Dat heeft ons geholpen in ons vruchtbaarheidstraject maar ook in ons werk. Het was een juist besluit om contact met jou te zoeken.

T.
4 maanden geleden

Samen met mijn partner kwam ik bij Francien omdat wij moeilijk over onze " kinderwens" konden praten. Het lag te gevoelig, door onze (medische) omstandigheden. Door met Francien te praten ben ik achter mijn belemmeringen gekomen en kwam ik dichter bij mijn gevoel; zo zijn wij samen verder gekomen.

V. en P.
4 maanden geleden

Wij hadden een onafhankelijk persoon nodig om ons te helpen rondom de kinderwens-keuze. Francien heeft dit, soms heftige proces, in banen geleid. Door de juiste vragen te stellen en kaders te geven kunnen wij nu samen vol vertrouwen weer verder.

S en M
4 maanden geleden

Francien helped me and my girlfriend decide when we would want a kid. I was not ready to have a kid at the time and she was in a situation to have a kid soon because of medical reasons. We had disagreements regarding this. Francien helped our relationship navigate the process and find a common ground where both of us are happy and agreeing to our choices while continuing being together.

Her questions were sharp and directed to things we haven't thought about before. This really helped us question ourselves in different light and find new ways to navigate the situation.

T.
6 maanden geleden

Francien is betrokken, doorgrondend, biedt goede nazorg. Zij is breed inzetbaar.

L. en E.
6 maanden geleden

Op het moment dat wij met onze rug tegen de muur stonden en wilde stoppen met ons fertiliteitstraject omdat onze veerkracht op was en het onze relatie onder druk zette, wist Francien ons op het scherpst van de snede te bevragen en liet zij ons zien dat dit niet het beste moment was om keuzes te maken. Stapje voor stapje wist ze samen met ons de mogelijkheden te verkennen en te ontdekken, met behoudt van onze grenzen, waar onze mogelijkheden nog zaten in ons KID traject. In deze laatste poging is onze tweeling geboren. Diepe dankbaarheid daarvoor! Francien is scherp en heel erg gericht op beide partners in de relatie. Je merkt hoeveel ervaring zij heeft. Ze kan echt een voorstelling maken en schetsen waar je in zit.
We kunnen Francien aan iedereen aanraden die in een fertiliteitstraject zit wat voor een dat ook mag zijn.

M.en L.
7 maanden geleden

Francien, Jjj hebt voor ons de functie van reisleider gehad. Je praat vanuit veel ervaring en dat geeft een ander niveau aan een gesprek. Je hebt structuur gegeven aan ons proces en ons zelf keuzes laten maken. Superbedankt!